Menu weselne II


DANIE GORĄCE I
Krem z zielonego groszku z grzankami ziołowymi
DANIE GORĄCE II
Roladki drobiowe dziane suszonymi pomidorami z kaparową nutą w sosie maderowym, ziemniaki opiekane w ziołach, bukiet sałat z sosem winegret
DANIE GORĄCE III
Medaliony ze schabu w sosie myśliwskim, kluski śląskie, surówka z buraków czerwonych i papryki z oliwką
DANIE GORĄCE IV
Barszczyk czerwony z pasztecikiem
PRZEKĄSKI ZIMNE W STOŁACH
Deski mięs pieczonych z warzywami grillowanymi
 Melon w szynce włoskiej na rukoli i sosem balsamicznym
Schab faszerowany musem chrzanowo - koperkowym
Łosoś faszerowany z pomidorową galaretką
Płatki indyka na musie z malin
Śledzie marynowane w oliwie i natce pietruszki
Jajko faszerowane
SAŁATKI
Sałata ze świeżym szpinakiem, parmezanem i malinami
Sałatka Królowej Bony z selerem naciowym
BUFET DESEROWY
Patery świeżych owoców
Wybór ciast
- sernik
- szarlotka
- mus malinowy
- babeczki budyniowo-śmietankowe
NAPOJE
Kawa Herbata
Soki, Napoje gazowane, woda
Dodatki:
cukier, śmietanka, cytryna
Pieczywo jasne, ciemne, masło, chrzan, sos tatarski

PHU GAJA S.C

ul. Połczyńska 126
01-304 Warszawa

22 665-92-96
22 665-07-07

gaja@gaja.waw.pl

8+ Bardzo dobrze 1241 recenzji